İçeriğe geç

Lame Ne Demek Sosyal Medya

Lame ne demek argo?

(s.), (f.) topal, sakat; eksik, kusurlu; ABD, argo bilinmiyor; (f.) felç etmek veya felçli hale gelmek. topal sırt, ağrıyan sırt.

Mim ne demek sosyal medya?

İnternet memesi, meme (İngilizce telaffuzu: /miːm/; miğm), İnternet memesi veya meme, internette anonim olarak yayılan, genellikle popüler resim, video, sözcük veya ifadeler şeklinde olan ve anlamları geniş bir kitle tarafından bilinen olgulara verilen addır.

Lame hangi dilde?

Lame (/læm, leɪm/, (Fransızca lame kelimesinden, Latince lāmina kelimesinden, testere anlamına gelir) pişirme sırasında ekmek somunlarının üstünü kesmek için kullanılan çift taraflı bir bıçaktır. Lame (/læm, leɪm/, (Fransızca lame kelimesinden, Latince lāmina kelimesinden, testere anlamına gelir) pişirme sırasında ekmek somunlarının üstünü kesmek için kullanılan çift taraflı bir bıçaktır.

Lamerlık ne demek?

Lamer (Türkçe: Leymir), hacker gibi davranan ve internette güçlerini gösteren kişilere denir. Hacker olmasalar bile, bu alanda henüz gelişmekte olan ve az bilgisi olan kişiler için senaryoya “kiddie” denir, ancak bu lamerizmle karıştırılabilir.

İnternet 23 ne demek?

Ahlan 23 paketiyle, 4 GB mobil internet, her yöne 750 DK, her yöne 1000 SMS sadece 27 TL! Hemen ön ödemeli Ahlan planına gelin ve bu fırsatı kaçırmayın! Eğer henüz müşterimiz değilseniz, sizi en yakın iletişim merkezimize bekliyoruz. 23 yazıp 5555’e gönderin.

Meme ne anlama gelir ingilizcede?

Breast i. Hedeflerimiz yüksek kaliteli ulusal tarama ve meme merkezlerinin geliştirilmesidir. Hedefimiz yüksek kaliteli ulusal tarama ve meme merkezleri kurmaktır. Breast i.

Memes ne anlama gelir?

Meme, taklit yoluyla yayılan kültürel bilgi birimidir. Meme terimi (Yunanca mimema kelimesinden gelir ve “taklit edilmiş” anlamına gelir) 1976 yılında İngiliz evrimsel biyolog Richard Dawkins tarafından Bencil Gen adlı eserinde ortaya atılmıştır.28 Ağu 2024 Meme, taklit yoluyla yayılan kültürel bilgi birimidir. Meme terimi (Yunanca mimema kelimesinden gelir ve “taklit edilmiş” anlamına gelir) 1976 yılında İngiliz evrimsel biyolog Richard Dawkins tarafından Bencil Gen adlı eserinde ortaya atılmıştır.

Lame ne renktir?

Lame ve altın renkleri aslında renk paletinde farklı yerlerde bulunan iki farklı renktir. Lame rengi genellikle gümüş, bronz ve bakır gibi metalik tonları ifade ederken, altın rengi daha çok altın sarısı veya kahverengi tonlarını tanımlamak için kullanılır. Lame genellikle parlayan ve ışıldayan bir renktir.

Lamek ne demek?

Lamik (/ˈleɪmɪk/; İbranice: לֶמֶךְ‎ Lemeḵ, pausa’da לָמֶךְ‎ Lāmeḵ; Yunanca: Λάμεχ Lámekh), Yaratılış Kitabı’na göre Adem’den gelen bir atadır. Luka 3:36’ya göre İsa’nın soyağacının bir parçasıdır.

Lazca lames ne demek?

4. garamsa (lames): lames (*Maçka-Trabzon, Zigana *Kelkit-Gümüşhane), Derleme Sözlüğü’nde Trabzon ve çevresinde bildirilen, “içinde sebze bulunan pide” (DS C IX: s. 3062a), lemis (*Çorum, Trabzon, Uluşiran *Şiran-Gümüşhane) “ıspanak, peynir, patates ve kıyma ile doldurulmuş kat kat yufka” (DS C IX: s. 3072a), …

Muessir olmak ne demek?

Anlamı: “Müessir” kelimesi bir şeyin etkisi altında olan veya onu etkileyen kişi anlamına gelir. Genellikle bir kişinin veya durumun bir başkası üzerindeki etkisini veya etkileşimini belirtmek için kullanılır.

Melul ne demek TDK?

Melül kelimesi genel olarak üzgün anlamına gelir. Melül kelimesi genellikle depresif ve üzgün insanları temsil etmek için kullanılır.

Mursil ne demek?

Gönderici, gönderici. 2. I. fiziksel olarak.

Lam ne anlama gelir?

Lenfanjiyoleomyomatozis (LAM), özellikle doğurganlık çağındaki kadınları etkileyen nadir bir akciğer hastalığıdır. Bu hastalık, özellikle akciğerlerde hava yolları, kan damarları ve lenf damarları duvarlarında düzensiz kas hücrelerinin anormal büyümesiyle karakterizedir.

Lazca lames ne demek?

4. garamsa (lames): lames (*Maçka-Trabzon, Zigana *Kelkit-Gümüşhane), Derleme Sözlüğü’nde Trabzon ve çevresinde bildirilen, “içinde sebze bulunan pide” (DS C IX: s. 3062a), lemis (*Çorum, Trabzon, Uluşiran *Şiran-Gümüşhane) “ıspanak, peynir, patates ve kıyma ile doldurulmuş kat kat yufka” (DS C IX: s. 3072a), …

Laım ne demek?

(ﻻﺋﻢ) sıf. (levm, “kınamak” kökünden lā’im) Tartışan, kınayan, eleştiren kimse: Müteşekkî lâim / Uykulu Safvet-i’ni (Tevfik Fikret) öbür taraftan seyredeyim. (ﻻﺋﻤﻪ) i. (lā’im kökünden lā’ime) İftira, kınama, yalvarma.

LMAO ne demek argo?

Günümüzde, diğer sanal ortamlarda ve hatta yüz yüze iletişimde bile yaygın olarak kullanılan bir ifadedir. LOL, özellikle LMAO (“kıçımı kaldırıp gülmek”) ve ROFL (“yerde yuvarlanıp gülmek”) ile birlikte, gülme ve fiziksel tepki ifadelerini ifade etmek için kullanılan birçok kısaltmadan biridir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Dicloflam Hangi Grup Ilaç

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kısa Saçlı Escort